Usluge

Laserska Gravura – graviranje laserom

Laserska gravura je sastavni deo nase ponude u oblasti usluga koja se koristi u izradi velikog broja proizvoda od kliritne galanterije. Posedujemo Lasersku graverku dimenzija 120 x 90 cm i veliko iskustvo u radu tako da možemo da ponudimo kompletnu uslugu i doradu laserskim graviranjem na kliritnim pločama svih debljina.

CNC ISECANJE

CNC mašina za iscanje u sirini do 130 cm sa vakumskim stolom nam pruža mogućnost obrade pločastih materijal tehnikom isecanja, prosecanja i usecanje različitih vrsta materijala.

GER MAŠINA

GER MAŠINA nam omogućava različite vrste obrade materijal sa akcentom na formiranje ralizičtih vrsta uglova i u kombinaciji sa laserskom graverkom i cnc mašinom zakruzuje postupak sečenja pločastih materijala u proizvodnji reklamnih proizvoda i polica od klirit ai forexa.

SAVIJANJE KLIRITA – TERMO – OBLIKOVANJE PLOCASTIH MATERIJALA

Savijanje klirita i oblikovanje su vema važni procesi u postupku izrade finalnog proizvoda, to su finese i bravure koje od klirita formiraju gotov proizvod i uz različite tehnike poliranja ivica i brendiranje štampom i folijom dobijamo gotove kliritne porizvode koji se isporučuju ili montiraju i ugradjuju kod klijenata.

ŠTAMPA NA KLIRITU

Firma proizvodi od klirita poseduje mašinu za direktnu UV štampu na kliritu u visokoj rezoluciji, i sa ponosom možemo reći da nudimo klijnetu kompletno rešenje od ideje do realizacije proizvoda isa kompletnpom štampom.Digitalna UV štampa na pločastim materijalima se radi na HP 750 HB do širine od 250 cm, a za manju kliritnu galanteriju koristimo Mimaku UV kojim dobijamo vrhunski kvalitet na malim površinama materija i sitnim detaljima.

POLIR MAŠINA

U obradi klirita korstimo sve potrebne doradne mašine i opremu, jedna od takvih mašina je mašina za mašinsko poliranje ivica klirita čime dobijamo savršeno obrađene ivice kliritne galanterije.