Usluge

Laserska Gravura – graviranje laserom

Laserska gravura je sastavni deo naše ponude u oblasti usluga koja se koristi u izradi velikog broja proizvoda od kliritne galanterije. Posedujemo lasersku graverku dimenzija 120 x 90 cm i veliko iskustvo u radu tako da možemo da ponudimo kompletnu uslugu i doradu laserskim graviranjem na kliritnim pločama svih debljina.

CNC ISECANJE

CNC mašina za isecanje u širini do 130 cm sa vakuumskim stolom nam pruža mogućnost obrade pločastih materijal tehnikom isecanja, prosecanja i usecanje različitih vrsta materijala.

GER MAŠINA

GER MAŠINA nam omogućava različite vrste obrade materijala sa akcentom na formiranje rayličitih vrsta uglova i u kombinaciji sa laserskom graverkom i cnc mašinom zakružuje postupak sečenja pločastih materijala u proizvodnji reklamnih proizvoda i polica od klirita i forexa.

SAVIJANJE KLIRITA – TERMO – OBLIKOVANJE PLOCASTIH MATERIJALA

Savijanje klirita i oblikovanje su veoma važni procesi u postupku izrade finalnog proizvoda, to su finese i bravure koje od klirita formiraju gotov proizvod i uz različite tehnike poliranja ivica i brendiranje štampom i folijom dobijamo gotove kliritne porizvode koji se isporučuju ili montiraju i ugrađuju kod klijenata.

ŠTAMPA NA KLIRITU

Firma Proizvodi od klirita poseduje mašinu za direktnu UV štampu na kliritu u visokoj rezoluciji, i sa ponosom možemo reći da nudimo klijentu kompletno rešenje od ideje do realizacije proizvoda i sa kompletnom štampom. Digitalna UV štampa na pločastim materijalima se radi na HP 750 HB do širine od 250 cm, a za manju kliritnu galanteriju koristimo Mimaku UV kojim dobijamo vrhunski kvalitet na malim površinama materija i sitnim detaljima.

POLIR MAŠINA

U obradi klirita koristimo sve potrebne doradne mašine i opremu, jedna od takvih mašina je mašina za mašinsko poliranje ivica klirita čime dobijamo savršeno obrađene ivice kliritne galanterije.