Kliritni ramovi

Proizvodnja kliritnih ramova u svim dimenzijama po želji klijenta za zidne unutrasnje dekoracije poslovnog ili stabenog prosotora, dekoracije izloga, izložbenih salona, muzejske postavke, pozorišne repertoare, ponude turističkih agencija i sl…

Kliritne ramove pored izuzetne vizulene eskluzivnosti pomoću koje će i Vaša poruka biti veoma primećena, karakterise i laka promena komunikacije – printa. Kliritini ramovi su sastavljeni od dva klirita koji čine sendvič, a pričvrsćeni su metalnim dekorativnim distancerima, tako da je unutršanjost rama jako lepo zaštićena ujedno i veoma lako dostupna za zamenu print komunikacije.
Kliritni ramovi se pomoću plafonskih nosača lako montiraju u unutrašnjost izloga čime na efektan i elegantan način lako možete privući kupce da zampate Vašu ponudu ili poruku.
Kliritni ramovi se mogu izradjivati od potpuno transparentnog klirita ili u kombinaciji mlečno belog i providnog klirita.
Distanceri postoje u različitim prečnicima i bojama i na taj način kliritni ram dobija pravu estesku vrednost, a utisak je da dominira u prostoru.